Infiintarea unei societati presupune sa urmam niste pasi, cum ar fi rezervarea de denumire, moment in care vom constata ca trebuie sa venim cu ceva nou, existand un numar mare de firme inregistrate la nivel national.

Initial vom face cererea pe portalul onrc, iar in cazul in care nu exista disponibilitate pentru acea denumire, putem solicita direct la referentul ORC rezervarea firmei.

Pasul urmator ar fi sa ne gandim la ce activitate se incadreaza firma si ceea ce dorim sa prestam, iar aici va vom ajuta noi, in special. Desi exista un numar mare de coduri caen, ele nu sunt intotdeauna foarte clare si exacte, de aceea noi apelam la ghiduri de informare pe care orice specialist in domeniu ar trebui sa le aiba si sa le foloseasca cand infiinteaza o firma.

Stabilim apoi ce capital social depunem pentru firma, actul constitutiv presupune mentionarea partilor sociale ale asociatilor firmei, precum si participarea la profit si pierderi. Numirea administratorului firmei se va face pe o perioada nelimitata, cu puteri depline, in caz contrar ORC va solicita sa se completeze la urmatorul termen.

Asta inseamna timp pierdut, uneori si bani, daca era necesara firma pentru a incasa un contract. Acesta e doar un exemplu despre multiplele detalii ce sunt neaparat de urmat, in caz contrar firma nu se va inmatricula.

Dar acestea nu sunt motive de ingrijorare, noi suntem aici sa va indrumam, va garantam calitatea lucrarilor si timpul de executie, astfel incat firma dv sa fie gata la timp si exact asa cum va doriti.