PFA sau II: ce tip de infiintare este potrivit pentru afacerea dumneavoastra

Cand infiintati o afacere, una dintre cele mai importante decizii este alegerea formei juridice potrivite. In Romania, exista doua forme principale de infiintare pentru persoanele fizice: PFA (Persoana Fizica Autorizata) si II (Intreprindere Individuala).

Ambele au avantaje si dezavantaje diferite si pot fi potrivite pentru situatii diferite.

Persoana Fizica Autorizata in Constanta – Prescurtat PFA.

Este o forma de infiintare potrivita pentru persoanele care doresc sa desfasoare o activitate independenta si sa beneficieze de anumite avantaje fiscale.

PFA este subiectul unor obligatii si formalitati mai putine decat cele ale unei societati comerciale, dar beneficiaza de o mai mare libertate in privinta organizarii si conducerii afacerii.

Interprindere Individuala in constanta – Prescurat II.

Pe de alta parte, este o forma de infiintare potrivita pentru persoanele care doresc sa desfasoare o activitate independenta cu scopul de a obtine profit. II este subiectul acelorasi obligatii si formalitati ca si o societate comerciala, dar beneficiaza de aceleasi avantaje fiscale ca si PFA.

FirmaUrgent.ro va poate ajuta sa alegeti forma de infiintare potrivita pentru afacerea dumneavoastra si sa va asiste in procesul de infiintare, indiferent daca alegeti sa infiintati o PFA sau un II.

Prin serviciile noastre complete, va oferim toate informatiile si documentatia necesara pentru a va infiinta afacerea in mod legal si eficient.