Apeleaza la profesionisti, evita birocratia si intermediarii.

Infiintezi o societate, ai nevoie de contabil, jurist, avocat? Centrul de Business Constanta, ofera Servicii Integrate pentru firme noi sau deja infiintate. Consultanta pentru afaceri, sediu social, direct la cabinet de avocat, contabilitate, avize si autorizatii.

Totul intr-un singur loc, cu minimum de acte necesare. Suntem pe piata infiintarilor de firme de 15 ani, va ajutam pas cu pas, astfel incat sa incepeti afacerea cat mai curand, in legalitate si bine informat. Pentru ca un business sa functioneze si sa reziste pe piata, este nevoie sa fie conceput bine de la inceput. Pentru a evita amenzi si suspendarea activitatii e nevoie de un contabil bun si informat.

Pentru a stabili sediul firmei, daca nu dispui de unul, ai nevoie de un avocat care sa te gazduiasca la cabinetul lui. Cu ce venim noi in plus pe piata?

1.Posibilitatea de a incheia un contract direct cu avocatul care se ocupa de actele dv.

2. Siguranta preluarii si notificarii corespondentei.

3. Prelungirea la aceeasi adresa dupa expirarea celor 12 luni de contract. Suntem unici la acest capitol pe piata constanteana. Inainte de a porni demersurile pentru a incepe o afacere este indicat sa tineti cont de aceste aspecte, in caz contrar va veti lovi pe parcurs de neplăceri.

Noi ne tinem clientii aproape, ii consiliem pe termen lung, oricand ei ne calca pragul cu drag. Va asteptam in comunitatea Centrului de Business constantean.

Aici veti gasi o familie.