Gazduim sediu pentru firme, in curs de infiintare sau pentru schimbare sediu. Locatie centrala, posibilitate de folosinta a spatiului oferit, conditii deosebite. Scapa de grija chiriei lunare, de plata utilitatilor, vino sa lucram impreuna.

Oferte atractive, ce includ notificarea privind corespondenta, posibilitate prelungire sediu la aceeasi adresa, fara costuri ascunse. Gasesti sprijin si indrumare in ceea ce priveste afacerea ta, fara niciun cost suplimentar.

Iti infiintam firma, te consiliem pe parcursul activitatii tale, modificam actele, ori de cate ori ai nevoie sa te extinzi, ori sa faci alte schimbari in firma. Cand toata lumea este ocupata de propria activitate, activitatea noastra sunteti voi.

La Centrul de Business Constanta, gasiti oameni informati, care va trateaza cu respect si va motiveaza, va ofera un mediu cald de lucru, o atmosfera primitoare si multa disponibilitate, in ceea ce priveste activitatea dv de afaceri. Vino sa te informezi si lasa toata grija hartiilor, in seama noastra.

Tu ocupa-te sa faci bani, noi ne ocupam de actele tale. Simplu, corect, la preturi decente si cel mai important, cu toata responsabilitatea.

Multumim, ca te afli pe pagina noastra!