Legislatie greoaie, controale dese, amenzi usturatoare, birocratie, impozite impovaratoare? Stop.

Pentru cine doreste sa se incumete sa isi infiinteze o afacere de unul singur, crezand ca astfel face economii la bani, partea intai a acestui text este exact ceea ce urmeaza.

Apeleaza la profesionisti atunci cand ai de investit bani, nu porni la drum cu parerea ca astia care fac firme sunt niste intermediari hrapareti. Total gresit. Profesionistul este un specialist in legislatie, are experienta in afaceri, are cunostiinte solide juridice si fiscale, este absolvent de studii superioare.

Afacerile se invata si din mers, dar la costuri si pierderi ce conduc la faliment rapid. Oamenii inteligenti care doresc sa investeasca fara risc, isi fac un plan de afaceri, angajeaza consultanti, juristi, contabili.

Cu foarte putin, in comparatie cu ce pot pierde, oamenii inteligenti merg la sigur. Solicita sprijin si indrumare de la profesionisti, nu se lasa la voia intamplarii, nu aduc atingere profesiei altora.

Afacerile reusite sunt acelea pornite de oameni care nu se uita la cateva sute de lei, preferand sa razbata singuri prin noianul de acte si sa stea la infinite cozi. Daca sunteti om de afaceri, suntem aici sa va ajutam.